Anvendt IKT, presentasjonsmappe avik 6400. Kunnskap, informasjon, læring og teknologi.

Forside
Innledning
Problemstilling
Begrepsforklaringer
Kunnskap, informasjon, læring og teknologi
Fagplanen
Obligatoriske oppgaver
Individuell oppgave
Referanser/kildehenvisning

Utskriftsvennlig versjon, det presiseres at det er blogg versjonen som er min offisielle innlevering. Dette er på ingen måter en utgave som rettferdiggjør alt arbeidet som ligger i bloggen.

lørdag 24. november 2007

Læringsobjekt 1

Læringsobjekt 1
Tema kjøtt.

Rammer

6 timer

Verktøy:

Mindomo

Google docs

Blogg

Mat på data

Nettet er fritt og åpent med tanke på informasjonsinnhenting og presentasjon.

Vurderingskriterier:

Læreplanen


Det er mandag morgen, og du har fått levert et helt okse slakt. Du har fått i oppgave av kjøkkensjefen å grovstykke dette, forklare oppevaring over kortere og lenger perioder (husk konserveringsmetoder ), bruksområder for de forskjellige stykkningsdelene, samt ha et foredrag for de andre ansatte i forhold til næringsinnhold.

Oppgaven skal forankres i læreplanen for kokkfag.

LYKKE TIL !!!!


Ingen kommentarer: